U pritvoru osumnjičena da je tukla nastavnicu svog sina i prijetila joj smrću

Tanjug
U pritvoru osumnjičena da je tukla nastavnicu svog sina i prijetila joj smrću

BEOGRAD - Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je odredila zadržavanje od 48 sati A.R. (32), osumnjičenoj da je u osnovnoj školi na Novom Beogradu vrijeđala, prijetila i udarila nekoliko puta nastavnicu škole u koju ide njen sin.

Uhapšena će sutra biti saslušana u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršila krivična djela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Terete je da je 13. juna u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocjenom svog sina, nastavnici prijetila smrću, vrijeđala je, počupala je za kosu i udarila nekoliko puta nanijevši joj lake tjelesne povrede.

Oštećena je navela da joj je povrijeđeno ljudsko dostojanstvo i da osjeća strah za svoju bezbjednost, a ovaj događaj je izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi.

-Svjesni učestalosti napada na prosvjetne radnike, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbjednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija - navedeno je iz tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana