U akciji Plantaža uhapšeno šest lica, pronađena droga

Srna
U akciji Plantaža uhapšeno šest lica, pronađena droga

Banjaluka - U nastavku akcije "Plantaža", policija je proteklog vikenda na području Banjaluke i Srpca uhapsila šest lica i pronašla određenu količinu marihuane, indijske konoplje i hašiša.

U ovoj akciji učestvovali su pripadnici kriminalističke policije CJB Banjaluka, Policijske stanice za intervencije Banjaluka i Policijske stanice Srbac, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Uhapšena su lica čiji su inicijali B.S. iz Srpca, T.N. i S.O. iz Banjaluke, B.B. i D.U. iz Gradiške i B.I. iz Kotor Varoši.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Branislav Stanivuković /38/ iz Srpca, Tin Naumović /34/ i Siniša Orev /24/ iz Banjaluke, Bojan Blagojević /32/ i Danijel Ugrenović /31/ iz Gradiške i Bojan Ignjić /30/ iz Kotor Varoši.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka su u petak, 11. septembra, u mjestu Debeljaci u Banjaluci, iza porodične kuće vlasništvo lica čiji su inicijali T.N. pronašli i privremeno oduzeli 13 stabljika indijske konoplje.

Policija iz Srpca je u petak, 11. septembra, oko 18.30 časova u mjestu Kukulje, pronašla i oduzela zasad indijske konoplja. Operativnim radom je utvrđeno da zasad pripada licu čiji su inicijali B.S. iz Kukulja, za kojim policija traga.

Pripadnici Policijske stanice za intervencije Banjaluka su proteklog vikenda, na području grada kod četiri lica pronašli i privremeno oduzeli marihuanu, a od jednog lica hašiš.

Nad uhapšenim je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega su pušteni na slobodu. Protiv njih nadleženom tužilaštvu biće upućen izvještaj zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana