Tužilaštvo predložilo pritvor za razbojnika

Nebojsa Tomasevic
Tužilaštvo predložilo pritvor za razbojnika

BANjALUKA - Postupajući tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci predložio je jednomjesečni pritvor Viktoru Jovanoviću (38) iz Prijedora kojeg terete za razbojništvo. Kako je saopšteno iz tužilaštva prijedlog je upućen Okružnom sudu u Banjaluci.

-  Osumnjičeno lice se tereti da je 25. novembra, u apoteci, u ulici Jovana Dučića, Banjalka, oko 17.34. časova, maskiran sa kapuljačom i medicinskom maskom u predjelu glave, uz prijetnju pištoljem, a u namjeri da za sebe pribavi protivpravnu imovinsku korist od radnice apoteke uzeo i prisvojio novac u iznosu od 720 maraka i medikamente a potom se udaljio sa lica mjesta - navedeno je u saopštenju.

Dodali su da je tužilac prijedlog za određivanje mjere pritvora stavio zbog  bojazni da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo. Jovanović je uhapšen juče u akciji banjalučke policije "Kameleon" dok je sjedio u kafe baru "Kings".

On je nakon pljačke promijenio odjeću zbog čega je akcija nazvana "Kameleon". Ranije nije osuđivan, a hapšen je prije tri godine zbog tri krađe u Tržnom centru "Delta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana