Trninić izašao na dopust pa opljačkao pumpu

nezavisne.com
Trninić izašao na dopust pa opljačkao pumpu

Prijedor - Veljko Trninić (25) iz Gradiške osumnjičen je da je 5. jula s fantomkom na glavi zajednom sa još jednom osobom opljačkao benzinsku pumpu u Drakseniću, kod Kozarske Dubice.

Povodom toga, kako nezvanično saznajemo, prijedorska policija će nakon kompletiranja predmeta proslijediti izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv Trninića za tešku krađu.

Trninić je prilikom krađe odnio veću količinu cigareta i kasu, a potom pobjegao u vozilu koje je nakon policijske potjere zapalio. U automobilu je policija pronašla zapaljen novac i kasu, a do Trninića je došla na osnovu registarskih tablica koje tokom požara nisu izgorjele.

Zanimljivo je da je on počinio pljačku kada je pušten na vikend iz KPZ Tunjice, gdje izdržava sedmogodišnju kaznu zbog razbojništva.

On je 2009. godine sa još dvojicom osuđen na ukupno 16 godina zatvora zbog pljačke više benzinskih pumpi i sportskih kladionica. Trniniću je tada na teret stavljeno da je počinio čak sedam razbojništava, za šta je dobio jedinstvenu kaznu od sedam godina.

Kako nezvanično saznajemo, tokom saslušanja u policiji on nije htio otkriti identitet drugog muškarca s kojim je opljačkao pumpu.

Iako je policija imala saznanja da je Trninić glavni osumnjičeni za pljačku pumpe u Drakseniću, saslušan je tek ovih dana tokom ponovnog korištenja zatvorskog dopusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana