Sin sudije iz Dervente napao djevojke i tukao mladiće

Nebojša Tomašević
Sin sudije iz Dervente napao djevojke i tukao mladiće

Doboj - Mladići S. P., Ž. C. i S. Đ. iz Doboja osumnjičeni su za maltretiranje grupe djevojaka i brutalno premlaćivanje dvojice mladića koji su im rekli da prestanu da zlostavljaju djevojke.

Jednom od napadnutih mladića nasilnici su izbili tri zuba, dok je drugi izgubio svijest. Nezvanično saznajemo da je jedan od napadača navodno sin poznatog sudije u Doboju. To u policiji nisu mogli ni da potvrde ni da demantuju, istakavši da ne mogu saopštiti identitet osumnjičenih.

Protiv pomenute trojke Policijska uprava Doboj podnijela je izvještaj dobojskom Okružnom tužilaštvu kojim ih tereti za nasilničko ponašanje.

Prema tom izvještaju, oni su prvo napali četiri djevojke 2. aprila na parkingu u dobojskoj ulici Kralja Aleksandra.

Pomenuta trojka toga dana oko tri časa ujutro opkolila je vozilo u kojem su bile djevojke i nije dala da one krenu dalje.

- Sva trojica su se uhvatili za vozilo i ljuljali ga dok su djevojke bile unutra. Pokušali su i da nasilno uđu u vozilo, zbog čega su djevojke bile prestravljene. Sve je to vidio mladić M. T. koji se zatekao u blizini i obratio se napadačima u namjeri da ih odvrati od napada, ali tada mu je prišao S. P. i udario ga rukom te oborio na tlo - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Dodaju da je mladićima prišao M. B. kako bi vidio šta je sa njegovim prijateljem M. T.

- Tada su i njega napali S. P., Ž. C. i S. Đ. i počeli da ga tuku. M. B. je nakon nekoliko udaraca pao na tlo gdje je izgubio svijest, a napadači su nastavili da ga tuku još neko vrijeme, nakon čega su otišli - dodaje se u saopštenju.

Ne zna se da li je M. B. izgubio svijest od udaraca nasilnika ili zbog toga što je pri padu na parking udario glavom o asfalt.

Ovaj brutalni napad desio se nakon što su djevojke, kao i M. T. i M. B. iz jednog kluba otišli prema svojim vozilima na parkingu u namjeri da idu kući. Prema nezvaničnim informacijama, jedna od djevojaka je tokom napada uspjela da startuje vozilo. Međutim, napadači su stali ispred i iza automobila, tako da nije mogla i smjela da krene kako ih ne bi zgazila.

Istraga motiva

Motiv napada nije saopšten i utvrđen i kako smo saznali u policiji, to se još istražuje.

Prema nezvaničnim informacijama, prije sukoba napadnute djevojke i pretučeni mladići bili su zajedno u jednom noćnom klubu. Izvor blizak istrazi je rekao da su u njihovoj blizini navodno bila i trojica nasilnika koji su uh napali. Ne zna se da li su se oni ranije na bilo koji način sukobili s njima ili nisu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana