Sa Ždralom uhapšen i muž poslanice Nikoline Šljivić!

G.S.
Sa Ždralom uhapšen i muž poslanice Nikoline Šljivić!

ISTOČNO SARAJEVO – U policijskoj akciji koja je organizovana juče u Istočnom Sarajevu, zajedno sa Đorđem Ždralom uhapšen je i suprug poslanice u Narodnoj skupštini Republike Srpske, prenose “Nezavisne novine”.

Prema pisanju ovog medija riječ je suprugu Nikoline Šljivić, koja je poslanik DNS-a u najvišem zakonodavnom tijelu Republike Srpske.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su četiri lica zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti, a među uhapšenim je i Ždrale, koji je od ranije poznat policiji i osuđivan za najteža krivična djela.

Uhapšen Đorđe Ždrale!

Sud BiH osudio je 2010. godine Ždrala na 20 godina zatvora zbog ubistva tadašnjeg načelnika Uprave policije Republike Srpske Ljubiše Savića Mauzera u Bijeljini.

“Lica se sumnjiče da su ispred ugostiteljskog objekta koji se nalazi u ulici Hilandarska broj 26 opština Istočno Novo Sarajevo, iz vozila u pokretu, uputili prijetnje da će baciti eksplozivnu napravu. Radeći na rasvjetljavanju pomenutog krivičnog djela slobode su lišena lica inicijala Z.Š., Đ.Ž., K.P. i D.B. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje. Navedena lica su dana 14. aprila ove godine u ulici Spasovdanska nanijeli tjelesne povrede udarcima vatrenim oružjem –pištoljem licima koja se dovode u vezu sa prednje navedenim krivičnim djelom ugrožavanje sigurnosti”, naveli su iz policije u saopštenju, prenose Nezavisne.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana