Sa slavlja otišao u smrt

Nevena Bunić
Sa slavlja otišao u smrt

Trebinje - Motociklista Miodrag Čabrilo (39) iz Trebinja poginuo je u mjestu Tuli nedaleko od tog grada kada se vozeći “jamahu” sudario sa automobilom “pežo” kojim je upravljao državljanin Srbije M. R. (23).

Vozač motora nastradao je pri povratku sa proslave 20 godina mature.

Tragična saobraćajka desila se juče jedan čas poslije ponoći. Vozač “pežoa” prošao je bez povreda.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je Trebinjac preticao vozilo ispred sebe i direktno se sudario sa “pežoom” .

- Čabrilo najvjerovatnije nije vidio da automobil nailazi iz suprotnog pravca i počeo je da pretiče. Kada ga je uočio, bilo je prekasno. Zabio se u automobil i nastradao na licu mjesta - rekao je izvor blizak istrazi.

Hitna pomoć je brzo stigla, ali nesrećnom Čabrilu nije bilo pomoći.

Policija je obavila uviđaj uz prisustvo dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Trebinju.

- Prikupili smo sve tragove koji će pokazati uzrok i okolnosti nesreće. Više detalja biće poznato nakon vještačenja. Najvjerovatnije će biti urađena obdukcija tijela nastradalog muškarca - rekli su u Okružnom tužilaštvu Trebinje.

I na drugim saobraćajnicama u RS i FBiH bilo je saobraćajnih nesreća.

U slijetanju “seata” u Galicama kod Travnika teško je povrijeđen vozač ovog automobila H. M. (19) iz Travnika. Na mjestu suvozača bila je njegova sugrađanka S. M. (27) koja je zadobila lakše povrede. U MUP-u Srednjobosanskog kantona (SBK) rekli su da su obavili uviđaj.

U sudaru autobusa javnog prevoza “Pavlović turs” i “reno lagune” na Bulevaru cara Dušana u Banjaluci nije bilo povrijeđenih. Nesreća se desila juče oko 11.30 časova, a na “laguni” je nastala veća materijalna šteta. Za vrijeme trajanja uviđaja na ovoj dionici nastao je saobraćajni kolaps.

Petoro mrtvih

Saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom nisu rijetkost na području koje pokriva Policijska uprava Trebinje.

- Za prvih šest mjeseci ove godine evidentirali smo pet saobraćajnih nesreća sa pet nastradalih osoba - kazali su u Policijskoj upravi Trebinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana