Radnik iz Loznice pao sa krova benzinske pumpe

N. B.
Radnik iz Loznice pao sa krova benzinske pumpe

Derventa - Radnik preduzeća “Profika” Milivoj Gligorić (37) iz Loznice teško je povrijeđen kada je pao sa merdevina na benzinskoj stanici “Slavuljica petrol” u Derventi.

Nesreća se desila u utorak oko podneva, kad je Gligorić postavljao svijetleću reklamu na krovu pumpe. U jednom momentu izgubio je ravnotežu i pao sa visine od pet-šest metara na betonsko tlo. Prema riječima očevidaca, prizor je bio zastrašujući. Povrijeđeni radnik je brzo prevezen u Dom zdravlja u Derventi, a potom i u bolnicu “Sveti apostol Luka” u Doboju.  Zbog teškog stanja, prebačen je u Univerzitetski klinički centar (UKC) RS u Banjaluci.

- Pacijent je zbrinut u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje sa teškim povredama glave i grudnog koša. Priključen je na aparate za vještačko disanje, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim stanjem su neizvjesne - naveli su u UKC RS.

Policija je obavila uviđaj zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu, koji bi trebalo da utvrdi da li su poštovani svi propisi zaštite na radu.

Benzinska stanica “Slavuljica petrol” izgorjela je u požaru krajem prošle godine. Zbog sumnje da su podmetnuli vatru, uhapšeni su poslovođa i radnik u benzinskoj pumpi Rajko Latinović i Slađan Stanojević. Nezvanično, Latinović i Stanojević su priznali da su namjerno izazvali požar. To su, navodno uradili da bi prikrili manjak u kasi, jer je gazda sumnjao da ga potkradaju.

Vlasnik “Slavuljica petrola” Milorad Slavuljica juče se nije javljao na naše telefonske pozive.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana