Priveden legendarni fudbaler Zvezde

GS
Priveden legendarni fudbaler Zvezde

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Steaue Miodrag Belodedić priveden je nedavno u Bukureštu, naje kon što ga policija uhvatila za volanom u alkoholisanom stanju.

Rumunski mediji su prenijeli da je Belodedić uhvaćen pod dejstvom alkohola od strane organa reda. Belodedić je navodno izazvao incident kada je poslije rođendanske proslave sjeo u automobil, nakon čega ga je zaustavila policija i provjerila mu nivo alkohola u krvi.

Tamošnji mediji prenose da je Belodedića policija čak jurila pod rotacijom i nakon urađenog alko-testa, oduzeta mu je vozačka dozvola na 90 dana. 

- Zaustavili su me kada sam izašao iz restorana, sa zabave. Otišao sam oko tri i nešto. Došli su za mnom i zaustavili me. Stajali su i čekali. Jurili su me policijskim autom, sa rotacijom, oko 100 metara - rekao je Belodedić.

Priznaje nekadašnji as Zvezde da je počinio prekršaj. 

- Popio sam dva pića sa drugarima. Nakon što me je policija zaustavila, dali su mi alkotest i izašao sam sa nivoom alkohola u krvi od 0,08. Da li shvatate koliko sam bio pijan? Naravno, to je prekršaj. Odveden sam u policiju, držali su me dva sata, uzeli su mi krv... Rekao sam im da nisam pijan, da mogu da stojim na jednoj nozi. I uzeli su mi vozačku na 90 dana - dodao je dvostruki šampion evrope, prenosi Informer.

Podsjetimo, Miodrag Belodedić je osvojio Kup Evropskih šampiona, danas Liga šampiona, sa Steauom i Crvenom Zvezdom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana