Prijedorčanka krijući se od majke pala s balkona?

Nebojša Tomašević
Prijedorčanka krijući se od majke pala s balkona?

Prijedor - Tea M. (18) iz Prijedora teško je povrijeđena kada je pala sa balkona drugog sprata zgrade pokušavajući da pređe na susjedni balkon, saznaje “Glas Srpske”.

Nesreća se desila u nedjelju oko 19 časova u  centru Prijedora,  a djevojka je prevezena u Opštu bolnicu u Prijedor, a zatim u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluku  gdje zadržana na liječenju.

Prema nezvaničnim informacijama Tea M. je u vrijeme nesreće bila s momkom u stanu njene rođake.

- Neposredno prije nesreće neko je pokucao na vrata stana i djevojka je pomislila da je njena majka koja nije odobravala vezu. Tada je krenula da preko balkona izađe iz stana i izbjegne neželjeni susret. Nažalost prilikom prelaska na  susjedni balkon ona se okliznula i pala na trotoar  u ulici Akademika Jovana Raškovića - kazao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, policija je saslušala mladića S. V. koji je bio s djevojkom u stanu  i još nekoliko svjedoka.

- Za sada sve ukazuje da se ovdje radi o nesrećnom slučaju, ali istraga još nije završena. Policija će ispitati djevojku kada se ona oporavi da se utvrdi tačno kako se sve desilo - kazao je ovaj izvor.

Pojasnio je da postoje i određene priče da je svemu kumovao alkohol i da su djevojka i mladić pili prije nesreće kao i da ju je on gurnuo ili je bježala od njega. Za te priče, kazao je ovaj izvor,  za  sada nema dokaza. Mještani ulice Akademika Jovana Raškovića kazali su da nisu vidjeli kako je djevojka pala i za to su saznali kada je stigla policija.

- Tek tada sam čula šta se desilo. Djevojka je ležala na trotoaru. Ljekari su joj pružali pomoć i ubrzo je odvezena. Ne znam šta se desilo, ali poslije odlaska policije kružile su razne priče. Nakon nekog vremena čula sam da je ipak sve nesrećan slučaj da se djevojka okliznula dok je bježala da se sakrije. Bitno je da je  živa i da se oporavi - rekla je jedna Prijedorčanka ne želeći da joj pominjemo ime.

Policijska uprava Prijedor saopštila je da im je ovaj slučaj prijavljen u nedjelju oko 19 časova i da je u toku istraga.

Povrede

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, navodeći inicijale, saopštili su da je Tea M. zadobila povrede rebara i lopatice.

- Pacijentkinja T. M. je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja i smještena je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje. U bolnicu je primljena u nedjelju oko 21.10 časova - saopštio je UKC RS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana