Prijedorčani krali „Gazdinu rakiju, „Gorki list“ i druga pića, dio popili prije nego što su otkriveni

Nebojša Tomašević
Prijedorčani krali „Gazdinu rakiju, „Gorki list“ i druga pića, dio popili prije nego što su otkriveni

PRIJEDOR – Tri Prijedorčanina uhapšena su zbog sumnje da su u odvojenim slučajevima ukrali veću količinu raznih pića, među kojima su „Gazdina rakija“, "Gorki list", „Jegermajster“, „Štok“, viski „Džek Denijels“ i druga.

Saznajemo da su slobode lišeni Amir Dž, Miroslav G. i Aleksandar K.  koji su poznati od ranije i hapšeni prije nekoliko dana. Nezvanično saznajemo da  su osumnjičeni dio ukradenog pića popili, a dio je nađen kod njih.

Osumnjičeni Miroslav G. je privođen prije dva dana zbog sumnje da je  iz garaže ukrao „pežo“ koji je pronađen, dok je Aleksandar K. nakon što je u subotu ujutro pokušao da provali u apoteku.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, navodeći inicijale, uhapšeni trojac terete da su tokom februara na području Prijedora  iz trgovačkih radnji krali alkoholna pića.

- Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni M.G. krađu počinio 3. februara u objektu trgovačke radnje u Prijedoru, a A.K. 4. februara, dok je A.Dž. osumnjičen da je ukrao određenu količinu alkoholnog pića iz trgovačkih radnji 4 i 6. februara, te da je počinio tri krivična djela krađa - saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je dio ukradenih stvari pronađen i oduzet od osumnjičenih te će biti vraćeni vlasnicima.

- Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenih lica nadležnom tužilaštvu biće dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela – rekli su u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana