Predložen pritvor za Ranka Davidovića

SRNA
Predložen pritvor za Ranka Davidovića

TUZLA - Kantonalno tužilaštvo u Tuzli predložlo je Opštinskom sudu u Gračanici da odredi jednomjesečni pritvor za Ranka Davidovića /35/ iz Trebinja kod kojeg je u automobilu pronađeno oko 70 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz ovog tužilaštva.

Davidović, kako se navodi, nije zaustavio automobil koji je koristio na kontrolnim punktovima policijskih patrola Republike Srpske u Doboju i Federacije BiH Doboj Istoku u popodnevnim časovima 27. marta.

Nakon dojave pripadnika Policijske uprave Doboj, a potom policijske stanice Doboj Istok da se vozilo nije zaustavilo na punktovima, pripadnici Policijske uprave Gračanica su locirali vozilo i osumnjičenog u krugu jedne firme u Gračanici.

Prilikom kontrole vozila u gepeku je pronađeno oko 70 kilograma marihune pripremljene za dalju prodaju.

Pretresom vozila, koji je obavljen po nalogu postupajućeg tužioca i uz naredbu Opštinskog suda Gračanica, uz pomenutu opojnu drogu, od osumnjičenog je oduzet i veći iznos novca.

Nakon kriminalističke obrade, Davidović je, uz izvještaj i prikupljene materijalne dokaze, predat u nadležnost Tužilaštva zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana