Povrijeđeni u Parku “Mladen Stojanović” pušteni kući

G. S.
Povrijeđeni u Parku “Mladen Stojanović” pušteni kući

BANjALUKA – Š. Lj. (50), L. B. (37) i trogodišnje dijete T. L. koje je danas u banjalučkom Parku “Mladen Stojanović” napao i povrijedio pobješnjeli njemački ovčar, pušteni su kući nakon ukazane ljekarske pomoći na Klinici za infektivne bolesti u UKC Banjaluka.

- Pacijenti su oko 13:00 časova primljeni na Kliniku za infektivne bolesti. Pregledom je utvrđeno da su zadobili lakše povrede i svi su dobili antitetanusnu i antialergijsku zaštitu – rekla je dežurni ljekar na Klinici za infektivne bolesti Jelena Bajić.

Portparol Doma zdravlja u Banjaluci Dušica Stanković potvrdila je da su se Službi hitne pomoći danas za pomoć obratile tri osobe, dvije žene i jedno dijete sa lakšim i težim ugrizima.

- Nakon pregleda upućeni su na Kliniku za infektivne bolesti radi provjere - rekla je Stankovićeva.

Pobješnjeli pas je prema riječima očevidaca, danas napao i povrijedio nekoliko ljudi u banjalučkom Parku “Mladen Stojanović”.

Na mjestu događaja se našao i policijski službenik, koji je, kada je vidio da bi moglo biti povrijeđenih građana, intervenisao i ubio psa.

Higijeničarska služba grada stigla je na lice mjesta i odnijela leš psa koji će biti upućen na testiranje kako bi se utvrdilo da li je bio bijesan ili ne.
Policija traga za vlasnikom psa, čiji identitet nije poznat.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana