Policija spriječila tučnjavu navijača u Doboju, oduzeto 49 drvenih palica

Srna
Foto: GS

DOBOJ - Policija u Doboju oduzela je danas 49 drvenih palica od navijača sarajevskog „Željezničara“ koje su bile namijenjene za fizički obračun sa navijačima dobojske „Sloge“, a koji je prethodno bio dogovoren putem društvenih mreža, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijski službenici došli su do saznanja da su navijači „Željezničara“ planirali nerede i ulazak na teren kako bi prekinuli utakmicu, te je zbog toga prije završetka utakmice izvršen pokret navedenih navijača, koji su uz pratnju policijskih službenika napustili područje grada Doboja.

Dobojska policija je od navijača „Željezničara“ oduzela i po jednu metalnu teleskopsku palicu, crnu „fantomku“, baklju i vrećicu sa spidom, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv jednog navijača biće pokrenut prekršajni postupak u skladu sa Zakonima Republike Srpske o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, oružju i municiji i proizvodnji i prometu opojnih droga.

Policijski službenici iz Doboja u saradnji sa Jedinicom žandarmerije Uprave policije na stadionu „Luke“ uspješno su obezbijedili odigravanje fudbalske utakmice Premijer lige BiH gdje je bilo prisutno oko 1.500 gledalaca
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana