Pijani vozač izazvao dvije saobraćajne nesreće

Jasmina Salopek
Foto: GS

BANjALUKA – Vozač "kedija" B. Š. uhapšen je zbog sumnje da je pijan izazvao dvije saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom, saznaje "Glas Srpske".

Očevidac jedne od nesreća ispričao nam je da je vozilo "mercedes" dolazio iz pravca Venecija mosta, te da je na semaforu htjelo da skrene desno prema Ugostiteljskoj školi.

- Prilikom skretanja, na "mercedes" je naletio "kedi", te ga je udario u prednji lijevi branik. Nakon toga, vozač "kedija" zaobišao je "mercedes" i pobjegao sa mjesta nesreće – rekao je naš očevidac.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su nam ovu informaciju i naveli da je do nesreće došlo juče oko 23 časa na ukrštanju ulica Majke Jugovića i Bulevara Vojvode Stepe Stepanovića.

- Policiji je prijavljeno da je došlo do nesreće i da su učestvovali vozilo "mercedes" i tada nepoznato drugo vozilo – saopšteno je iz policije, te dodaju da je ubrzo nakon ove prijave stigla još jedna.

- U ulici Mirka Kovačevića došlo je do još jedne nesreće u kojoj je učestvovalo isto vozilo "kedi" udarilo u parkirano vozilo – saopšteno je iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana