Pepeljarama i flašama tukli vlasnika ćevabdžinice jer im nije dao novac

Jasmina Salopek
Pepeljarama i flašama tukli vlasnika ćevabdžinice jer im nije dao novac

TREBINjE - Nebojša Vojčić i Stojan Brajić su osumnjičeni da su pijani pretukli Husu Pervana vlasnika "Ćevabdžinice kod Mura" u starom gradu u Trebinju, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Do tuče je, kako je rečeno u trebinjskoj Policijskoj upravi, došlo u ponedjeljak u bašti ćevabdžinice, a o svemu je obaviješteno i Okružno tužilaštvo Trebinje.

- Radi se o krivičnom djelu tjelesna povreda - rekli su u policiji i dodali da je na mjestu događaja obavljen uviđaj te uzete izjave.

Pervan je za "Glas Srpske" ispričao da je napadače znao iz viđenja, ali i kao goste lokala.

- Jedna od njih je dolazio kod mene u lokal na ćevape i nekoliko puta je pozajmljivao novac. Nikada nije vraćao. Sve je to bilo sitno, po nekih 20, 30 maraka. Rekao sam mu da je ispucao limit, da ne vraća pare i da mu više ne mogu davati - rekao je Pervan.

Dodao je da se taj njegov poznanik naljutio na njega nakon što je odbio da mu i dalje, kada je tražio, daje novac, da bi zatim taj isti, nakon tri mjeseca, ponovo došao i to sa jednim prijateljem.

- Tražili su da im dam 2.000 KM što sam odbio. Lokal držimo 50 godina i nikada nikome tako, na silu, nisam ništa plaćao. Uvijek pomognemo kako znamo - istakao je Pervan.

Nakon verbalnog sukoba, ističe, da ih je zamolio da izađu iz lokala. Kada je krenuo prema vratima, jedan od napadača ga je dočekao i udario pepeljarom u glavu.

- Nakon što me udario, pao sam ispred bašte te su mi, dok sam ležao, o glavu razbili oko osam pepeljara, te flaše, čaše - pojasnio je Pervan koji je usljed toga zadobio nekoliko rezova na glavi.

Povrede su mu sanirane u trebinjskoj bolnici.

- Glava je šivana na četiri mjesta. Doktor kaže da je prava sreća da nemam ništa u glavi, neki veći podliv ili još gore. Napravili su samo rezove pa je krv uspjela da izađe. Imam samo jedan podliv s lijeve strane, ali to je zbog siline udarca - pojasnio je on.

Kaže da ih je tužio policiji, te da će nastaviti s tužbom. Rekao je i da mu je jedan od napadača, dok ga je tukao, psovao tursku majku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana