Oteo bivšu ljubavnicu jer se vratila suprugu?

Nevena Bunić
Oteo bivšu ljubavnicu jer se vratila suprugu?

Čelić - Policija je uhapsila je N. K. i O. Z. zbog sumnje da su oteli ženu M. M. (36) ispred Osnovne škole “Humci” u istoimenom naselju kod Čelića.

Sve se desilo u srijedu oko 11 časova, kada je žrtva dovela svojih dvoje djece na nastavu. Nakon što je ispratila kćerku i sina, žena je ostala na putu, a potom su automobilom naišli otmičari.

- Naočigled brojnih posmatrača, roditelja koji su dovezli djecu u školu, N. K. i O. Z. zgrabili su žrtvu, ugurali je na zadnje sjedište i odvezli se prema naselju Lukavica kod Čelića. Tu su doživjeli manju saobraćajnu nesreću. Bez obzira na to, nastavili su put prema Gornjem Rahiću kod Brčkog - ispričao je izvor blizak istrazi.

Nakon nekoliko časova, N. K. i oteta žena M. M. su se prijavili policiji u Brčkom. U međuvremenu, u Čeliću je uhapšen drugi otmičar, O. Z. Policija nije otkrivala detalje  kidnapovanja.

Nezvanično saznajemo da M. M. nakon ispitivanja puštena kući i da nije imala ozbiljne povrede.

- Ovaj slučaj okarakterisali smo kao protivpravno lišenje slobode. Nakon istrage i utvrđivanja svih okolnosti, imaćemo više informacija - rekli su u Tužilaštvu Tuzlanskog kantona.

Prema priči pojedinih mještana sela Humci, razlog kidnapovanja je ljubomora.

- N. K. je neko vrijeme živio s otetom ženom, koja je zbog njega ostavila muža i djecu. Na kraju se ipak vratila suprugu, sa kojim ima troje mališana. Pretpostavljam da otmičar to nije mogao da podnese, i zato ju je ugurao u auto - kazao je jedan mještanin koji nije želio da mu objavimo ime.

U OŠ “Humci” rekli su da su nakon otmice odmah pozvali policiju.

- Jedan od radnika škole me je obavijestio o svemu. Iako se otmica nije desila u dvorištu škole, svi smo bili uznemireni  - rekao je direktor škole Amir Mehmedović.

Razgovor sa djecom

Nakon otmice, radnici Centra za socijalni rad razgovarali su sa djecom otete žene.

- U tom momentu nije se znalo šta je sa njihovom majkom. Zbog osjetljivosti događaja, sa mališanima je morao da razgovara neko stručan za ovakve situacije - rekao je direktor OŠ “Humci” Amir Mehmedović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana