Odbornik kojem je zapaljen automobil: „Plašim se za porodicu, ali me to neće pokolebati“

Nebojša Tomašević
Odbornik kojem je zapaljen automobil: „Plašim se za porodicu, ali me to neće pokolebati“

GRADIŠKA - Odbornik u Skupštini grada Gradiška i predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Strahinja Jurišić, kome je sinoć zapaljen automobil ispred kuće, strahuje za svoju porodicu, ali ističe da ga to neće pokolebati da se i dalje bori protiv krivolova na rijeci Savi.

On je "Glasu Srpske" kazao da nije ni sa kim imao problema i da je sa svima bio u korektnim odnosima, a štetu, koja mu je pričinjena, procijenio je na oko 20.000 KM.

-  Nedavno sam preuzeo Sportsko-ribolovno društvo “Amur” i želim da iskorijenim krivolov na rijeci Savi. Zbog toga sam ranije dobijao prijetnje, te je jedino možda to razlog da neko kome to ne odgovara učini ovako nešto. Ipak, to ne znam, ali se nadam se da će se sve razjasniti - kazao je Jurišić i poručio da ne smije otkrivati više detalja zbog istrage.

Ispričao je da je njega i njegove ukućane sinoć probudila eksplozija ispred kuće, te su odmah ustali i vidjeli da gori automobil.

- Pozvali smo policiju. Vozilo "dačia daster" je u potpunosti izgorjelo kao i sve što je bilo u njemu, dječije sjedalice, dokumenti - kazao je Jurišić.

Iz Policijske uprave Gradiška su saopštili da je juče oko 23 časa prijavljeno da je u ulici Meše Selimović uočen požar na putničkom automobilu privatnog vlasništva.

- Požar je ugašen od strane Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška i prema prvim informacijama nema povrijeđenih lica. U toku je vršenje uviđaja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka - naveli su iz PU Gradiška.

U policiji su nam rekli da još traje uviđaj i istražne radnje zbog čega ne mogu da otkrivaju više detalja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana