Od vezane starice oteli 600 evra i nakit

N. T.
Od vezane starice oteli 600 evra i nakit

Busovača - Policija traga za dvojicom razbojnika koji su svezali staricu u njenoj kući u mjestu Gavrine Kuće kod Busovače i od nje oteli oko 600 evra i zlatni nakit, saznaje “Glas Srpske”. Razbojnici su u kuću žene stare 73 godine upali u utorak oko jedan čas iza ponoći.

- Starica je istražiocima  ispričala da su obojica  bili maskirani i da je jedan od njih imao čekić kojim joj je prijetio. Odmah po ulasku u kuću svezali su joj ruke i noge. Nakon toga su ispreturali sve i kada su našli novac i zlatninu, sa njenih ruku su još poskidali prstenje, sa ušiju naušnice i pobjegli - kazao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da razbojnici nisu povrijedili staricu, ali da je ona preživjela veliki šok zbog pljačke. U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona potvrdili su da tragaju za razbojnicima.

- Policiji u Busovači prijavljeno je da su dvije maskirane osobe od starije žene ukrale ogrlicu, prsten, naušnice, te određenu sumu novca. Obavljen je uviđaj i izuzeti tragovi s lica mjesta te je pokrenuta istraga u cilju pronalaska razbojnika - rekli su u MUP-u SBK.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana