Obdukcija pokazala kako je stradao brat Vojina Mijatovića

Blic
Obdukcija pokazala kako je stradao brat Vojina Mijatovića

Završena je obdukcija tijela Đorđa Mijatovića, brata potpredsjednika Vlade FBiH Vojina Mijatovića, a rezultati su pokazali da su mu napadači zadali šest udaraca u glavu, od kojih je jedan u sljepoočnicu.

Taj udarac je doveo do pucanja lobanje, od čega je dobio epi napade i infarkt, koji su bili kobni. Podsjetimo, napad se desio u nedjelju nešto iza 18 časova.

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Inače, grupa huligana koja je napala Đorđa Mijatovića, koji je neposredno poslije tog incidenta preminuo u Urgentnom centru, mjesecima pravi probleme stanarima zgrada u naselju Medaković, a samo dan prije incidenta (u subotu) je lomila klupe i prijetila jednom građaninu koji ih je zamolio da to ne rade. Građanin je slučaj odmah prijavio policiji, koja je izašla na lice mjesta, sa njima porazgovarala. Nije ih, kako kažu stanari, legitimisala jer su maloljetni.

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obavještenja u vezi sa događajem nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đorđe Mijatović, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana