Nastavlja se potraga za nestalim Milošem Grahovcem

Srna
Foto: PU Trebinje

TREBINjE- Policijska uprava Trebinje i danas nastavlja potragu za nestalim Milošem Grahovcem iz Nevesinja u koju će, osim većeg broja policijskih službenika, biti uključeni i pripadnici više službi, rodbina i mještani.

Portparol Policijske uprave Trebinje Jelena Biberdžić izjavila je Srni da će u potragu biti angažovani i pripadnici Civilne zaštite opštine Nevesinje, Gorske službe spasavanja opštine Foča, lovci Lovačkog udruženja "Srndać" iz Nevesinja i mnogobrojna rodbina i mještani Nevesinja.

"Nestalo lice je visine 195 centimetara, težine 95 kilograma, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska iz kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje", rekla je Biberdžićeva.

Iz policije su pozvali sve građane da nam pomognu i, ukoliko primijete lice sa fotografije ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na broj telefona 122.

Iz Policijske uprave Trebinje ranije je saopšteno da se Miloš Grahovac u srijedu, 25. maja, udaljio automobilom od porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana