Napali mladića u Trnu kod Laktaša zbog 70 KM i telefona

N. T.
Napali mladića u Trnu kod Laktaša zbog 70 KM i telefona

Laktaši - Slobodan Škrbić, Ognjen Jovičić i Nastasija Škondrić uhapšeni su i ispitani zbog sumnje da su napali mladića te mu oteli 70 maraka i mobilni telefon u blizini ugostiteljskog objekta "Kos" u Trnu kod Laktaša, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da se napad desio 11. februara oko 21.15 časova. Istakli su da uhapšenu trojku terete za krivično djelo razbojništvo.

- O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. On je naložio da osumnjičeni budu ispitani i da budu preduzete sve neophodne mjere na dokumentovanju krivičnog djela razbojništvo te da bude utvrđeno eventualno postojanje drugih krivičnih djela. Sve dalje mjere prema osumnjičenima biće preduzimane pod nadzorom dežurnog tužioca - kazala je portparolka PU Banjaluka Marija Markanović, ne navodeći druge detalje.

Motiv napada nije utvrđen, a kako saznajemo, Škrbić je odranije poznat policiji po učešću u tuči. On je u decembru 2017. izboden nožem u jednom kafiću u Trnu. Nakon istrage tog slučaja, njegov poznanik Dragan Kovjenić je optužen za pokušaj ubistva i u banjalučkom Okružnom sudu osuđen na godinu dana zatvora. Presudi je prethodio sporazum o priznanju krivice.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana