Napadač na dobojske policajce biće predat pripadnicima MUP-a Srpske

Srna
Napadač na dobojske policajce biće predat pripadnicima MUP-a Srpske

Banjaluka - Lice čiji su inicijali M.H. iz Tešnja, koje je danas uhapšeno na području opštine Maglaj zbog pokušaja ubistva policijskih službenika u dobojskom naselju Miljkovac, biće predato na dalje postupanje Upravi za organizovani i teški kriminalitet i policijskim službenicima Policijske uprave Doboj, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz MUP-a Srpske podsjećaju da je ovo lice, poslije višečasovne potjere, locirano i uhapšeno oko 16.15 časova u mjestu Jablanica, opština Maglaj zahvaljujući saradnji policijskih službenika ovog i MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Ovo lice bilo je u bjekstvu nakon jučerašnjeg pokušaja ubistva policijskih službenika u mjestu Miljkovac na području grada Doboja.

Mustafa Hasanbašić i Benjamin Ćosović iz Tešnja juče su u dobojskom naselju Miljkovac otvorili vatru na pripadnike policije, a potom je došlo i do fizičkog obračuna dvojice Tešanjaca sa dobojskim policajcima.

Tom prilikom jedan policajac teško je povrijeđen, a drugi lakše. Policajci su uspjeli da savladaju Ćosovića, koji je, takođe, zadobio povrede, dok je Hasanbašić uspio da pobjegne i od tada se za njim tragalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana