Na drumovima RS u dva dana život izgubile dvije osobe

nezavisne.com
Na drumovima RS u dva dana život izgubile dvije osobe

​Bijeljina, Derventa - U protekla dva dana u dvije saobraćajne nesreće na putevima RS život su izgubile dvije osobe, dok je više osoba povrijeđeno.

Mladić Milorad Đ. (22) iz Bijeljine poginuo je u ponedjeljak na magistralnom putu Bijeljina - Rača u mjestu Trnjaci.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, u saobraćajnoj nesreći učestvovao je pežo, koji je vozio M.D. (69) iz Novog Grada, i motor kavasaki za čijem je upravljačem bio nastradali mladić. 

Teško povrijeđeno dvoje motociklista iz Bjelorusije

Pored ove nesreće, istog dana dvoje motociklista, koji su državljani Bjelorusije, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Ivan Polje kod Rogatice. Oni su nakon nezgode prevezeni u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje liječenje.

Kako je juče saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, udes se dogodio oko 14 časova kada su se sudarili ford fokus, koji je vozio T.M. iz Rogatice, i dva motora suzuki kojima su upravljali S.L. i M.D iz Bjelorusije. 

U Banjaluci se sudarili bicikl i motor

Još jedna nezgoda u kojoj je učestvovao motocikl desila se juče u banjalučkom naselju Starčevica kada su se sudarili bicikl i motor, ali na sreću nije bilo teže povrijeđenih.

U sudaru pasata i audija poginuo pedesetogodišnjak

Od posljedica nesreće koja se dogodila u ponedjeljak na magistralnom putu Derventa - Doboj, preksinoć je poginuo pedesetogodišnji Željko Pijetlović iz Dervente. U ovoj nesreći povrijeđeni su i Ljubo Š. (67) i Ana K. iz Kiseljaka, vozač i suvozač u audiju koji se sudario sa pasatom, kojim je upravljao preminuli Pijetlović.

Podsjećamo, nesreća se dogodila nešto iza 12 časova u mjestu Živinice, a Pijetlović je zadobio teške povrede, od kojih je nešto kasnije podlegao u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci.

Ljubo Š. i Ana K. su vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa prevezeni u dobojsku bolnicu, gdje im je ukazana ljekarska pomoć. 
Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, uviđaj na mjestu nesreće su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana