Mladi košarkaš iz Bileće poginuo pred svojom školom

Nevena Bunić
Mladi košarkaš iz Bileće poginuo pred svojom školom

Bileća - Filip Milojević (19) iz Bileće poginuo je kada je za volanom “ford fokusa” udario u željeznu ogradu, a potom u stub javne rasvjete i semafor u ulici Vladimira Gaćinovića u Bileći.

Stravična nesreća desila se juče nekoliko minuta nakon ponoći, kada je mladić iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom u blizini Srednjoškolskog centra “Golub Kupreš”, koji je i pohađao. Milojević je ostao mrtav na mjestu nesreće. Sa njim u vozilu bila je i njegova drugarica iz škole Jovana Rogan (19). Ona je u ovoj nesreći zadobila povrede zbog kojih je zbrinuta u Opštoj bolnici u Trebinju.

Prema nezvaničnim informacijama, Milojević i Roganova tu noć su se družili sa prijateljima ispred škole, a nesreća se desila po povratku kući. Nisu poznate okolnosti koje su dovele do nesreće.

- Obavili smo uviđaj i prikupili sve tragove koji će pokazati okolnosti nesreće. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju - naveli su u policiji.

Milojević je bio talentovan košarkaš, a nastupao je za Heo Bileća u kadetskim kategorijama. U Bileći su ga svi znali kao vedrog i druželjubivog momka.

- Prije 15 dana odlučio je da napusti naš klub zbog obaveza u školi. Svi u klubu potreseni smo ovom tragedijom. Bio je sjajan igrač, a još bolji momak. Svi smo ga voljeli i poštovali - rekao je trener kluba Heo Bileća Boris Jokanović.

I na drugim putevima u Republici Srpskoj bilo je teških nesreća. Tri osobe su povrijeđene u sudaru četiri automobila u Omarskoj kod Prijedora. Nesreća se desila juče ujutro u blizini hotela “Peti neplan”, gdje su se prvo sudarili “alfa romeo” i “folksvagen tuareg”, koji su se nakon toga odbili od parkirani “pežo 307” i “golf 2”. Vozači “alfa romea” D. R. i “folksvagen tuarega” A. Š., kao i suvozač u “tuaregu” I. Š., zadobili su povrede zbog kojih su zbrinuti u bolnici u Prijedoru i u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci.

Dječak

Četvorogodišnji dječak teško je povrijeđen nakon što ga je “opelom” udario A. O. (24) iz Srebrenice u naselju Baratova. Nesreća se desila u ponedjeljak oko podneva, kada je mališan izašao iz prodavnice. On je prevezen do bolnice u Zvorniku, pa u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana