Janja: Nepokretni starac nastradao u požaru

S. A.
Janja: Nepokretni starac nastradao u požaru

Bijeljina - Nepokretni Mujaga Ćoralić (69) iz Janje kod Bijeljine smrtno je stradao u požaru koji je zahvatio njegovu kuću u tom semberskom naselju.

Tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 15 časova, a sumnja se da je vatru izazvala zapaljena cigareta koja je ispala starini na posteljinu.

Požar su policiji prijavili mještani kada su vidjeli da iz kuće Ćoralića izlazi dim.

U Policijskoj upravi Bijeljina, navodeći inicijale, rekli su da su vatrogasci odmah izašli na lice mjesta i lokalizovali požar.

- Uviđajem je utvrđeno da je smrtno stradao vlasnik kuće. O ovom slučaju obaviješteno je Okružno tužilaštvo u Bijeljini - kazali su u policiji.

Prema riječima mještana starac je živio sam.

- Kažu da je mu je ispala cigareta i zapalila posteljinu. On je nepokretan, tako da nije mogao da izbjegne smrt. Žalosno - kazala je jedna od mještanki, koja nije željela da joj objavimo ime.

Slične tragedije dešavale su se i ranije. Tako je nekoliko godina ranije u požaru smrtno stradao Sakib Bećić (79) iz Maoče kod Brčkog. Bećić je takođe bio nepokretan kada je u njegovoj kući na donjem spratu izbio požar. Kobnog jutra sa njim su bile kćerke koje su mu napravile doručak i otišle na sprat kuće, a starina je ostao u prizemlju. U jednom momentu začuo se prasak, nakon čega je izbio plamen. Njemu je od vatre izgorjela skoro polovina tijela. Leš je pronađen na krevetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana