Iz restorana ukraden novac, iz dvorišta vikendice košnice i med

Srna
Iz restorana ukraden novac, iz dvorišta vikendice košnice i med

ISTOČNO SARAJEVO- Policija je uhapsila lice čiji su inicijali L.J. zbog sumnje da je iz ugostiteljskog objekta u Istočnoj Ilidži ukralo 110 KM, saopšteno je iz Policijske uprave.

Protiv ovog lica će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biti dostavljen izvještaj o krađi.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža u subotu, 25. juna, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih iz ugostiteljskog objekta "Viktorija" u Ulici vojvode Radomira Putnika otuđilo 110 KM, o čemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Operativnim radom na terenu, policija je došla do saznanja da se u vezu sa navedenim djelom može dovesti lice L.J. iz Istočne Ilidže, koje je juče uhapšeno, i u toku je preduzimanje mjera i radnji s ciljem dokumentovanja krivičnog djela krađa.

Policijkoj stanici Sokolac juče je prijavljeno da je iz dvorišta vikendice u mjestu Vražići u ovoj opštini nepoznato lice ukralo tri košnice i 13 nastavaka sa medom, čime je vlasniku pričinjena šteta od 5.000 KM.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je rad na rasvjetljavanju krađe.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je jedno krivično djelo i tri narušavanja javnog reda i mira, dok nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana