Iz prodavnice ukrao sef s novcem: Uhapšen provalnik u Derventi

ATV
Iz prodavnice ukrao sef s novcem: Uhapšen provalnik u Derventi

DERVENTA - A.A. iz Dervente uhapšen je zbog sumnje da je provalio u prodavnicu u tržnom centru ”Kort” u ovom gradu, odakle je ukrao sef s novcem.

Kako prenosi ATV, provala je izvršena juče, a sumnja se da je A.A. isti dan iz kuće u Derventi ukrao novac i nakit, te da je provalio u parkirani automobil iz kojeg je ukrao kasetofon.

”Policijski službenici uhapsili su A.A. iz Dervente zbog sumnje da je počinio dva krivična djela teške krađe i krađu. Sve je prijavljeno isti dan, a operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali navedeno lice za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo navedena krivična djela. Otuđeni predmeti su pronađeni i nakon okončanja postupka biće vraćeni vlasnicima”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni nakon provale u prodavnicu razbio kasu i odbacio je, a ona je tokom istrage pronađena.

”Nakon dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima”, navode u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana