Gosti i vlasnik lokala optuženi zbog tuče na proslavi Osmog marta

Srna
Foto: Ilustracija

MILIĆI - Optužnica protiv Miloša J., vlasnika ugostiteljskog objekta u Milićima,  i njegovog oca Dragoslava J. zbog tuče sa gostima ovog lokala, Miloradom V. i Danijelom V., potvrđena je od strane Osnovnog suda u Vlasenici. 

Optuženi su su se potukli devetog marta 2022. oko 2.30 časova u lokalu „Kristal“ tokom proslave, a u tuči je korišten i nož.

Lokal smješten u mjestu Dubnički Most, nalazi se u vlasništvu Miloša J., koji je osumnjičen da je fizički napao Danijela V. tako što mu je lijevu ruku posjekao nožem, prenose Nezavisne Novine.

Ovim je napravio posjekotinu u dužini od oko tri centimetra u predjelu lijevog ručnog zgloba. Poslije toga, kako stoji u optužnici, fizički je napao i Milorada V., kojeg je takođe posjekao oštricom noža u predjelu lijevog rebarnog luka, napravši tako posjekotinu u dužini od oko deset centimetara. Takođe se dodaje da je Milorad V. potom fizički napao njegovog oca Dragoslava J. tako što ga je udario zatvorenom šakom u lijevo oko.

Nakon toga je Danijel V., ispred tog ugostiteljskog objekta, otkinuo rukohvat na ulaznim vratima i razbio staklo na desnom krilu.

Kako se dodaje na ovaj način oštetio je vlasnika Miloša J. pa ga osim tuče terete i da je oštetio tuđu stvar.

Međutim, tu se sukob nije zaustavio, jer su na istom mjestu Dragoslav J. i Danijel V. fizički napali jedan drugog.

Dragoslav J. je udario Danijela V. šakom, a tom prilikom ga je i ogrebao noktima po čelu, zbog čega je imao podliv lijevog čeonog dijela glave i oguljotinu čela.

U međusobnoj makljaži, njega je Danijel V. oborio na tlo usljed čega je zadobio povrede u vidu oguljotine desnog lakta, promjera oko 6 cm i oguljotine prednje strane desnog koljena, promjera 3-4 cm.

Dakle, Miloša J. terete da je više puta nekog povrijedio sredstvom podobnim za nanošenje povreda i narušavanje zdravlja.

Za nanošenje povreda terete i ostale aktere tuče, a Danijela V. i za oštećenje inventara.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana