Dvije tuče u Banjaluci: Nožem ubo u vrat poznanika

Nebojša Tomašević
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Banjalučanin Dalibor Š. ispitan je u policiji zbog sumnje da je nožem u vrat ubo poznanika koji je zbog uboda završio u bolnici, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka ovaj slučaj se desio 25. novembra, a policija je osumnjičenog pronašla juče.

Prema nezvaničnim saznanjima slučaj je otkriven nakon što se povrijeđeni muškarac, 25. novembra obratio ljekarima za pomoć zbog povrede na vratu.

Iz Policijske uprave Banjaluka navodeći inicijale, istakli su da Dalibora Š. terete da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

- Lice D.Š. se sumnjiči da je navedeno krivično djelo počinio 25. novembra tako što je  nožem nanio povrede oštećenom licu u predjelu vrata. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka- rekli su u policiji

Osim osumnjičenog Dalibora, policija je juče privela i ispitala i Banjalučanina Danijela S. zbog sumnje da je ispred pekare u Banjaluci nakon svađe  napao muškarca i povrijedio ga. Nezvanično saznajemo da je on  svoju žrtvu udario  u predjelu glave.

Iz policije je saopšteno da je povrijeđenom ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana