Drogiran vozilom krenuo na policajca

J.Sa.
Drogiran vozilom krenuo na policajca

ŠIPOVO – Vuk G. (24) iz Šipova uhapšen je zbog sumnje da je drogiran vozilom "astra" krenuo na policajca Policijske stanice Šipovo, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je, uz inicijale osumnjičenog, da je on uhapšen u srijedu zbog ugrožavanja sigurnosti.

- Službenik Policijske stanice Šipovo prilikom vraćanja sa posla kretao se trotarom u ulici Prve šipovačke brigade, i tom prilikom primjetio je vozilo "astra" kojim je upravljao V. G. kako se kreće istom ulicom iz suprotnog pravca – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je osumnjičeni, u momentu kada je primijetio policajca na trotoaru, vozilom prešao u suprotnu traku i krenuo u pravcu policajca. Ističu da je, prišavši u neposrednu blizinu policajca,  naglo skrenuo i nastavio dalje da vozi istom ulicom, te da nije došlo do kontakta.

- Osumnjičeni V. G. je uhapšen, te je nad njim izvršeno testiranje na prisustvo opojnih droga prilikom čega je utvrđeno prisustvo istih – navode iz policije.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se obavi kriminalistička obrada i dostavi izvještaj za krivično djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana