Drogirali se na ulici za vrijeme policijskog časa, sa sobom ponijeli nož i sjekiru

Srna
Drogirali se na ulici za vrijeme policijskog časa, sa sobom ponijeli nož i sjekiru

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža uručili su prekršajne naloge licima iz Kantona Sarajevo čiji su inicijali A.I. i E.Š, koja su tokom policijskog časa konzumirala drogu, a kod sebe su imala i oružje.

Policija je protekle noći oko 00.30 časova, putem video-nadzora u Ravnogorskoj ulici u Istočnoj Ilidži uočila dva nepoznata lica koja su kršila mjere zabrane i ograničenja kretanja na određenom prostoru u vremenu od 20 do pet časova.

- Policajci su dolaskom na lice mjesta, nakon legitimisanja utvrdili da je riječ o licima A.I. i E.Š, koja su se u tom momentu drogirala - saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Tokom pretresa, kod A.I. je pronađen nož i kesica spida, a kod E.Š. sjekira koji su, s obzirom da mogu poslužiti kao sredstvo izvršenja protivzakonitih radnji, oduzeti.

Licima su uručeni prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o Javnom redu i miru - ograničenje kretanja na određenom prostoru,  konzumiranje droge i neovlaštene upotrebe oružja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana