Drama u banjalučkom naselju Obilićevo: Sjekirom polupao auto u kojem su bile djevojke

J. S.
Drama u banjalučkom naselju Obilićevo: Sjekirom polupao auto u kojem su bile djevojke

BANjALUKA - Milan D. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u banjalučkom naselju Obilićevo sjekirom polupao automobil u kojem su bile dvije djevojke, saznaje “Glas Srpske”.

Lupanje i galama uznemirila je mještane ulice Carice Milice u Obilićevu, a da nešto nije u redu shvatili su kada je djevojka vrištala i molila da je pusti.

- Djevojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sjekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu - ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svjedoci ovog napada.

Kako su kazali za “Glas Srpske” prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

- Nismo znali šta se dešava, jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: “Pusti me, pusti me!” - kazali su mještani.

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobjegao sa sjekirom.

- Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade - kazao je Banjalučanin koji nije želio da mu objavimo ime.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21.15 časova.

- M. D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari - kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razriješeno da li su se djevojke i osumnjičeni znali od ranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana