Djevojku tukao metalnom palicom, prijetio da će je ubiti od batina

GS
Djevojku tukao metalnom palicom, prijetio da će je ubiti od batina

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su D. B. zbog sumnje da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda, a „Dnevni avaz“ od izvora bliskog istrazi saznaje da je riječ o Deanu B.iz Istočnog Sarajeva koji  je duže godinu i po dok su bili u vezi, djevojku kontinuirano zlostavljao i tukao.

-Ona je to krila od straha, te naivno misleći da će se njegov odnos popraviti, a Dean B. Joj je prijetio porukama: “Izbost ću te u glavu”, “Ubit ću te od batina”. Djevojku je tjerao da bude u kući kad on spava, branio joj da izlazi napolje, tukao ju je u automobilu i palicom takozvanom “specijalkom” – kaže izvor „Avaza“.

Djevojka posjeduje i ozljedni list, nakon što joj je 6. januara probio bubnu opnu.

Sve je kulminiralo prije nekoliko dana kada joj je nanio teške povrede metalnom palicom. Djevojka ga je prijavila policiji koja ga je odmah lišila slobode. Policija je u posjedu snimaka, prijetećih poruka i fotografija na kojima se vide modrice po cijelom tijelu.

-Tužilaštvo u Istočnom Sarajevu  je juče nasilnika pustilo na slobodu  u 12 časova, ali on je u 13 časova nazvao svjedoka, pa je ponovo priveden sat kasnije - kazao je izvor iz istrage.

U policiji su rekli da  D.B. sumnjiče da je proteklom vremenskom periodu više puta fizički napadao lice iz Istočne Ilidže, te je 22. februara u Beogradskoj ulici u Istočnom Sarajevu upotrebom fizičke snage i metalne palice istoj nanio teške tjelesne povrede.

-Obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo - saopšteno je u petak iz PU Istočno Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana