Tuga okovala Teslić zbog smrti Vladimira Vukovića: Humanitarac stradao vozeći kajak

J.Sa.
Tuga okovala Teslić zbog smrti Vladimira Vukovića: Humanitarac stradao vozeći kajak

TESLIĆ – Humanitarac Vladimir Vuković (40) iz Teslića utopio se u nedjelju kada je, usred vožnje, došlo do prevrtanja kajaka, a sa njim u kajaku je bila još jedna osoba koja je uspjela da se spasi, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da se ova tragedija dogodila na gradskoj plaži u Tesliću, u koritu rijeke Velika Usora, oko 14 časova.

- Odmah po prijavi su postupili službenici Policijske stanice Teslić koji su na licu mjesta zatekli pripadnike Službe hitne pomoći Doma zdravlja Teslić te utvrdili da se radi o licu V. V. iz Teslića, čija je smrt konstatovana u prostorijama navedenog Doma zdravlja – saopšteno je iz policije.

Dodaju da uviđaj obavljen pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Doboj, a tijelo preminulog je prevezeno u prostorije Gradskog groblja u Banjaluci, gdje je obavljena obdukcija.

Vuković je bio dugogodišnji član Humanitarne organizavije Srbi za Srbe, koji su se povodom ove tragedije oglasili na "Instagram" profilu.

- Brat Vlado bio je jedan od naših najaktivnijih volontera u Republici Srpskoj. Iza sebe ostavio je ženu i dvoje djece i bezbroj mališana koji imaju srećnije djetinjstvo zahvaljujući njegovom dobročinstvu – naveli su iz organizacije, te porodici izjavili najiskrenije saučešće.

Vuković je bio i član Skupštine i predsjednik Nadzornog odbora Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta" Teslić, koji su svoju bol i tugu za izgubljenim čalnom podijelili na društvenoj mreži "Fejsbuk".

- Hvala ti za sve što si učinio za Društvo „Prosvjetu". Tvoji tragovi će ostati trajni i neizbrisivi, a na nama je da te se uvijek rado sjećamo – naveli su iz odbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana