Detalji otmice u Gacku : Muškarcu tražili novac, pa ga odveli iz kuće njegove bivše djevojke

Jelena Stanić
Detalji otmice u Gacku : Muškarcu tražili novac, pa ga odveli iz kuće njegove bivše djevojke

GACKO - Trebinjci Đorđe Š. (36) i Nikola B. (30) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli sugrađanina Branka B. (43) iz kuće njegove bivše djevojke Stojanke M. (36) u Gacku, saznaje "Glas Srpske".

Sve se odigralo u subotu uveče kada je Branko B. došao u Gacko kod djevojke sa kojom je ranije bio u vezi.

- Dvojica muškaraca su provila u kuću u kojoj je boravila Stojanka M. i od Branka B. su tražili da im da novac koji on nije imao. Poveli su ga sa sobom, a ženi su naredili da ih prati svojim automobilom i da ne pokušava ništa - kazao je izvor "Glasa Srpske".

Prema njegovim riječima, Stojanka M. je uspjela da alarmira policiju koja je u 23 časa u Avtovcu kod Gacka zaustavila "turan" kome su bili žrtva i otmičari koji su uhapšeni.

Nismo uspjeli da saznamo kakva je veza između osumnjičenih i otetog. i zbog čega su mu tražili novac U Policijskoj upravi Trebinje nisu željeli da iznose detalje, ali su potvrdili da su dvije osobe uhapšene.

- Đ. Š. i N. B. će uz izvještaj za  otmicu i narušavanje nepovredivosti stana  biti predati u nadležnost Okružnom tužilaštvu u Trebinju - kazali su u Trebinjskoj policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana