Derventa: Nakon lažne prijave pljačke troje uhapšeno

J. S.
Derventa: Nakon lažne prijave pljačke troje uhapšeno

DERVENTA - Nakon lažne prijave da je opljačkan aparat za za igre na sreću u ugostiteljskom objektu "Monte Karlo" u Derventi, policija je uhapsila čistačicu O. C. i njene saučesnike N. C. i Ž. V., saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

 

Policijskoj stanici Derventa O. C. je juče prijavila da ju je oko 5.50 časova nakon što je otključala objekat napao nepoznati muškarac, oborio na pod i opljačkao aparat za igre na sreću.

- Nakon istrage saznali smo da su krivično djelo izvršila prijaviteljka O.C., zajedno sa N.C. i Ž.V., svi sa područja opštine Derventa. O.C. je imala originalni ključ ulaznih vrata objekta, te je otključala vrata.  N.C. i Ž.V. su uz pomoć alata nasilno otvorili metalnu kasu aparata za igre na sreću, odakle su ukrali novac, a potom su automobilom pobjegli - rekli su u PU Doboj.

Dodali su  da su ubrzo pronašli osumnjičene i ukradenih 900 KM koji su vraćeni vlasniku. Okružnom tužilaštvu Doboj će protiv O. C. dostaviti izvještaj za lažno prijavljivanje krivičnog djela, dok će protiv N. C. i Ž. V. T. za krađu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana