Bilčarov advokat povrijeđen u sudaru

N. T.
Bilčarov advokat povrijeđen u sudaru

Banjaluka - Suđenje za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, na kojem je u banjalučkom Okružnom sudu juče trebalo da svjedoči prvooptuženi Goran Bilčar (27), odgođeno je jer je njegov advokat Branko Ristić prije nekoliko dana imao saobraćajnu nesreću.

U svojstvu svjedoka trebalo je da budu saslušani i mladići optuženi za učešće u krvavoj tuči, odnosno Bilčarov prijatelj Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke, te prijatelji ubijenog Đorđe Borovčanin (25) i Đorđe Đenadija (21) iz Kozarske Dubice.

Sudija Snježana Kudrić ročište je odgodila za 13. jun. Optužnica tereti Bilčara da je 18. oktobra prošle godine Milovanovića usmrtio tako što ga je tokom tuče ubo šrafcigerom u glavu u banjalučkoj ulici Nikole Pašića kod parka “Kupusište”.

Mihajlovića, Borovčanina i Đenadiju terete za učešće u tuči. Tokom tuče Bilčar je iz gepeka auta uzeo dizalicu, koju je bacio prema Milovanoviću, ali ga je promašio. Zatim je uzeo šrafciger i ubo Milovanovića dva puta, jednom u predjelu grudi, a drugi put mu je zabio šrafciger u sljepoočnicu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana