Banjaluka: Pijani pretukli pedesetosmogodišnjaka

Nebojša Tomašević
Banjaluka: Pijani pretukli pedesetosmogodišnjaka

BANjALUKA - Dragan J. (47) iz Čelinca i Milan V. (38) iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su napali i pretukli muškarca (58) u Srpskoj ulici u Banjaluci, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale uhapšenih, saopšteno je da je slučaj policiji prijavljen noćas iza ponoći. - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka neposredno nakon zaprimljene prijave identifikovali su i lišili slobode lica D.J. iz Čelinca i M.V. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo teška tjelesna povreda -   navodi se u saopštenju.

Pojšnjava se da je nadležnoj policijskoj stanici,  oko 00.10 časova, oštećeno lice prijavilo da je fizički napadnuto od strane njemu nepoznata dva muška lica u ulici Srpska u Banjaluci. -  Oštećeno lice je zadobilo  povrede u predjelu glave i noge.

Ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Lica D.J. i M.V. su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod lica D.J. utvrđeno prisustvo od 2,30 promila, a kod lica M.V. 2,14 promila alkohola u organizmu -   kazali su u policiji.

Dodali su da je  u toku  rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv osumnjičenih  Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana