Banjaluka: Dvije teške saobraćajne nesreće, poginula jedna osoba

Agencije
Banjaluka: Dvije teške saobraćajne nesreće, poginula jedna osoba

Banjaluka - Mićo Škorić iz Novog Grada (52) poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Radinjača na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, rečeno je danas u banjalučkom Okružnom tužilaštvu, a javile su agencije.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 18 časova, učestvovali su automobil "bmv", kojim je upravnjao Prijedorčanin Duško Rokvić (40), koji se kretao iz pravca Prijedora prema Banjaluci i automobil "mercedes", kojim je upravljao Škorić.

U nesereći su povrijeđena i tri lica, koja su se nalazila u "mercedesu" i smještena su u Kliničko-bolnički centar Banjaluka.
Uviđaj je sa policijom obavila dežurni tužilac Okružnog Tužilaštva Gordana Lončar.

U Dervišima kod Banjeluke poslijepodne se također dogodila teška saobraćajna nesreća, odnosno lančani sudar u kojem su učestvovali kamion preduzeća “Betongradnja Vidović” i četiri automobila.

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila kada je kamion preduzeća Betongradnja “Vidović” udario u automobil, prilikom čega je došlo do lančanog sudara četiri putnička vozila.

U sudaru je jedna osoba teže povrijeđena i prebačena je u Univerzitetsko-klinički centar Banjaluka.

Po prvim nezvaničnim informacijama, riječ o Nenadu Pepiću, koji je bio na suvozačevom mjestu u automobilu kojim je upravljao njegov brat Mladen. U njihovo vozilo udario je kamion preduzeća “Betongradnja Vidović”.

U Klinički centar Banjaluka, osim Nenada Pepića, javile su se još tri osobe koje su lakše povrijeđene.

Portparol te zdravstvene ustanove Tamara Radlović potvrdila je da su sva četiri pacijenta zbrinuta s preporukom da idu na kućno liječenje.

 

**********************************************

 

 


 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana