U Banjaluci uhapšen Crnogorac zbog pokušaja ubistava

Srna
U Banjaluci uhapšen Crnogorac zbog pokušaja ubistava

PODGORICA - U Banjaluci je uhapšen muškarac čiji su inicijali A.J. /26/ iz Bara po potjernici NCB Interpola Podgorica radi krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

"Sumnja se da je A.J. tokom jula i avgusta 2018. godine u Baru i Budvi, kao član kriminalne grupe koju su još sačinjavali O.A, N.E, C.D, M.D, C.E, N.M. i drugi, u granicama svoje odgovornosti, učestvovao u izvršenju teškog krivičnog djela, teško ubistvo u pokušaju na štetu Đ.J.", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je A.J. lociran i uhapšen u zajedničkoj aktivnosti službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, crnogorske policije i Agencije za istrage i zaštitu BiH i sprovođenjem aktivnosti ciljanog traganja i razmjenom operativnih podataka u okviru međunarodne operativne policijske saradnje.

U MUP-u Srpske Srni je sinoć rečeno da su pripadnici MUP-a u Banjaluci uhapsili jednog od članova Kavačkog klana.

Ovo lice, koje ima veoma značajan uticaj u Kavačkom klanu, uhapšeno je oko 19.00 časova na parkingu kod Ferhadije.

Kako ATV saznaje, riječ je o Almiru Jahoviću koji se sumnjiči za pokušaj ubistva Jovana Đurovića, saradnika Luke Bojovića i boksera Nikole Sjekloće u Crnoj Gori 2018. godine.
 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana