Saobraćajna nesreća kod Modriče: Vozač poginuo na mjestu, suvozač prevezen u bolnicu

J. Sa.
Saobraćajna nesreća kod Modriče: Vozač poginuo na mjestu, suvozač prevezen u bolnicu

MODRIČA- Petar S. (25) iz Kruškovog Polja kod Šamca poginuo je u saobraćajnoj nesreću nakon što je vozilom sletio s kolovoza, a potom udario u drvo, saznaje "Glas Srpske".

Kako saznajemo, s njim u vozilu "volvo" bio je i Aleksandar M. (27) iz istog mjesta. Povrijeđenom suvozaču pomoć je pružena u Domu zdravlja Modriča, a potom u dobojskoj bolnici "Sveti apostol Luka".

Iz Policijske uprave Dovoj saopštili su, navodeći inicijale da je do nesreće došlo u subotu oko pet časova iza ponoći u Miloševcu kod Modriče.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći P. S.  je smrtno stradao, dok je A. M. zadobio tjelesne povrede- saopšteno je iz policije, te dodaju da se uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Izvor blizak istrazi rekao je da nije poznat tačan urok saobraćajne nesreće, ali da se pretpostavlja da je u pitanju brza vožnja.

- Na tom tijelu puta postoji nlaga krivina. Oni nisu pratili tu krivinu već su nastavili ići pravo i potom su se zabili u drvo-rekao ej izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, Petru S. i Aleksandru M. uzet je uzorak krvi kako bi se utvrdilo da li su bili pod dejstvom alkohola.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana