Ponovo zapaljen automobil Aleksandra Vasiljevića, bivšeg momka „fatalne Saške“

Nebojša Tomašević
Foto: Dobojski info

DOBOJ - Nepoznata osoba ili više njih zapalili su "sitroen" koji koristi Aleksandar Vasiljević iz Doboja,potvrđeno je "Glasu Srpske".

Požar je podmetnut jutros oko dva časa dok se vozilo nalazilo na parkingu u ulici Cara Dušana u Doboju. Požar se proširio, pa je vatra oštetila i vozilo "opel corsa" vlasništvo S.K.

Iz Policijske uprave Doboj,navodeći inicijale, saopšteno je da je slučaj prijavljen

Policijskoj stanici Doboj 1 oko 2.20 časova.

- Prijavljeno je da u ulici Cara Dušana u Doboju gori  automobil.  Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Doboj koju su utvrdili da je zapaljen putnički automobil marke „sitroen” koji koristi lice inicijala A.V. iz Doboja. Utvrđeno je da je tom prilikom oštećen i  automobil marke „opel corsa” vlasništvo lica inicijala S.K- navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su požar  lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice Doboj.

U policiji su rekli da je u toku uviđaj i više informacija biće poznato naknadno.

Vasiljeviću je i ranije paljeno vozilo, a on je  široj javnosti najpoznatiji po aferi s katoličkim sveštenikom kojeg je ucjenjivao porno-snimcima zajedno s bivšom djevojkom  Saškom Kovačević, poznatom ka “fatalna Saška”.

Vasiljević osuđen je na sedam mjeseci, a Kovaćevićeva na godinu zatvora zbog ucjene sveštenika.

KOvaćevićevu su teretili i za neovlašćeno snimanje fratra tokom polnog odnosa sa D. S., dok su Vasiljevića teretiili i da se lažno predstavljao kao inspector Agencije za istrage i zaštitu (SIPA). Oboje su uhapšeni u avgustu 2017. godine u akciji "Steroid" kada su od sveštenika uzeli 15.000 KM u označenim novčanicama.

Vasiljeviću je policija u januaru 2021. oduzela i skupocjeni „BMW X6“ zbog neplaćenih kazni od  oko 1.632 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana