Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Doboju, izrečene kazne

Srna
Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Doboju, izrečene kazne

BANjALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su tri slučaja neovlaštenog priređivanja igara na sreću na području Doboja, te pravnim licima izdali prekršajne naloge kojima su izrečene novčane kazna od po 20.000 KM, a odgovornim licima u pravnom licu od po 5.000 KM.

 

 


Iz Republičke uprave je saopšteno da su inspektori nezakonito priređivanje internet igara na sreću utvrdili kod pravnog lica "Bet lajv" Istočno Sarajevo, u poslovnoj jedinici u Ulici Vojvode Živojina Mišića.

U istoj ulici utvrđeno je nezakonito priređivanje internet igara na sreću i u poslovnoj jedinici "Mocart" Banjaluka, kao i nezakonito priređivanje video lutrijskih igara kod pravnog lica "Vord bet".

"Oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta do okončanja prekršajnog postupka", navedeno je u saopštenju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti priređivanja igara na sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana