Nesvakidašnji sukob u Laktašima: Posvađali se zbog pjesama, pa se tukli i grizli za nos

Nevena Reljić
Nesvakidašnji sukob u Laktašima: Posvađali se zbog pjesama, pa se tukli i grizli za nos

LAKTAŠI - Aleksandar Kovačević (33) i Radovan Trivić (27) uhapšeni su nakon tuče koja se dogodila sinoć u i ispred jednog kafića u Laktašima, dok policija traga za Vasom Batinarom (30) koji je takođe učestvovao u tuči ali je do dolaska policije pobjegao, saznaje „Glas Srpske“.

Kako saznajemo, sva trojica su bila u vidno pijanom stanju te su se posvađali oko toga ko će puštati muziku i birati pjesme na džuboksu, a osim pesnica u tuči su „radili“ i – zubi.

-Prvo su se potukli Trivić i Batinar koji je potom pobjegao, a onda se umiješao Kovačević koji se potom potukao sa Trivićem. Kovačević je usred tuče Trivića  ugrizao za nos – kaže sagovornik „Glasa Srpske“.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su, navodeći inicijale, da je vlasnik lokala sinoć u 23.35 časova prijavio tuču dvije osobe u lokalu te na parkingu ispred lokala.

- Policajci su izlaskom na  mjesta događaja utvrdili da je došlo do tuče između A.K. i V.B. koji se do dolaska policijskih službenika udaljio sa lica mjesta, a potom je došlo do tuče između lica A.K. i R.T. - potvrdili su iz policije.

Dodali su da je alkotestiranjem kod Kovačevića utvrđeno oko 2,23 promila alkohola u krvi, a kod Trivića 2,83 promila alkohola u organizmu.

Protiv uhapšenih će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad.

Prekršajno će godiniti i vlasnik i konobar ugostiteljskog objekta zbog počinjenog prekršaja posluživanje alkohola iz oblasti zakona o javnom redu i miru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana