Motociklista i biciklistkinja povrijeđeni u nesreći u Banjaluci smješteni u UKC

N. T.
Motociklista i biciklistkinja povrijeđeni u nesreći u Banjaluci smješteni u UKC

BANjALUKA - Motociklista Saša Kandić (51) i biciklistkinja Darija Pajić (40) povrijeđeni su u nesreći koja se desila juče poslijepodne na bulevaru Srpske Vojske u Banjaluci i oni su smješteni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC) u Banjaluci, saopštilo je banjalučko Okružno tužilaštvo.

- Nesreća se desila  u 18.25 časova, a Kandić je upravljao motociklom „BMW“, dok je Pajićeva vozila bicikl. Povrijeđenima je pružena ljekarska pomoć i oni su smješteni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je uviđaj na licu mjesta nesreće obavila dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

- Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode-rekli su u Tužilaštvu.

Očevici su ispričali da su se  u blizini zgrade “Euroherc” osiguranja i tržnog centra Delta sudarili motcikl i bicikl koji je od siline udara odbačen 20 ak metara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana