Fudbaler Krupe nožem više puta ubo igrača Ljubića

Nebojša Tomašević
Fudbaler Krupe nožem više puta ubo igrača Ljubića

BANjALUKA – Fudbaler fudbalskog kluba Ljubić iz Prnjavora Miloš Čudić, koga je više puta nožem ubo član FK Krupa Dušan Čelar iz Beograda, zadobio je više ubodnih rana, ali nije životno ugrožen, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Kako su nam potvrdili u FK Ljubić, Čudić je uboden više puta u predjelu vrata, ruke i lopatice, ali nije životno ugrožen i ne radi se o opasnim povredama.

- Navodno su se njih dvojica sukobili, ali zbog čega to ne znamo. Sreća je da je Čudić nije zadobio ozbiljnije povrede koje bi ugrozile njegov život. Iako je na prvu, na osnovu informacija koje smo dobili, djelovalo da je teško povrijeđen na kraju se sve dobro završilo. Čuli smo da je pušten na kućno liječenje - rekli su nam u FK Ljubić te dodali da ne mogu da komentarišu slučaj i kažu nešto više o tome.

Napad se desio  18. novembra u ulici Mlađe Ćusića u Banjaluci, a svemu je prethodila kraća svađa dvojice fudbalera, koji su, navodno dugogodišnji prijatelji i nakadašnji cimeri.

Tokom obračuna Čudić je navodno udario Čelara koji nije ozbiljnije povrijeđen.

Obojici fudbalera ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) 

Čelar je uhapšen u subotu, a u policiji su, navodeći inicijale, saopštili da su službenici Policijske uprave Banjaluka obavili kriminalističku obradu nad njim zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana