Državljanin Srbije ubo nožem u vrat Banjalučanina

Jasmina Salopek
Državljanin Srbije ubo nožem u vrat Banjalučanina

BANjALUKA –D. Č. (26) iz Srbije uhapšen je zbog sumnje da je nakon tuče nožem povrijedio Banjalučanina (26), saznaje "Glas Srpske".

Nezvanično saznajemo da je do tuče došlo u ulici Mlađe Ćusića u banjalučkom naselju Rakovačke bare kada je između dva mladića došlo do svađe.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je osumnjičeni uhapšen u subotu.

- Službenici Policijske uprave Banjaluka obavili su kriminalističku obradu D. Č. iz Srbije, zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je policiji okršaj među mladićima prijavljen u petak oko 23 časa.

- Dobili smo prijavu da je u kući u Banjaluci došlo do tuče između dva lica, a tom je prilikom D. Č. nožem nanio tjelesne povrede oštećenom licu u predjelu vrata – pojasnili su iz policije.

Ističu da je oštećenom i osumnjičenom ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, kao i da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

- On se izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu, te da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica D. Č. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – navode u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana