Detalji monstruoznog ubistva u Banjaluci: Napadač trčao za mladićem te ga nožem izbo više puta

N.T.
Foto: ATV

BANjALUKA - Ubistvo mladića Arijela B. (28) snimile su kamere video nadzora i na snimcima se vidi da napadač trči za žrtvom preko ulice te ga sustiže, ubada nožem s leđa i obara, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Na snimcima se vidi da je napadač zatim prišao mladiću koji je ležao te ga ubo nekoliko puta nožem snažnim zamasima. Nakon toga je  pobjegao, a žrtva je ostala da leži.

Ovaj zločin desio se oko 19 časova u blizini "Nestro pumpe" i Tržnog centra "Merkator". Prema nezvaničnim informacijama svemu je prethodila svađa.

Policija je u potrazi za napadačem koji je pobjegao potpuno blokirala i zatvorila raskrsnicu između Aleje Svetog Save i Bulevara Srpske vojske.

U potragu je uključen veći broj policijskih patrola kao i Jedinica Žandarmerije, koja pretražuje ulice oko "Mercatora", ali i vrši racije u nekoliko banjalučkih kafića. Inspektori su u potrazi za osumnjičenim za ubistvo ušli i u dvoranu "Borik" gdje se prati utakmica Srbija - Švicarska.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije saopšteno da je policiji oko 19.40 časova  radnik benzinske pumpe prijavio da se iza objekta nalazi lice koje ne daje znakove života.

- Policijski službenici su izašli  na lice mjesta potvrdili navode prijave. Preduzimaju se mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolonosti i vezi sa navedenom prijavom - rekli su u policiji ne navodeći detalje.

 

N.T.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana