Četvorica Banjalučana pretukla dvije osobe zbog nesuglasica u saobraćaju

Nebojša Tomašević
Četvorica Banjalučana pretukla dvije osobe zbog nesuglasica u saobraćaju

BANjALUKA – Policija je privela i ispitala D.S. (20), L.Š. (21), A.K. (21) i V.D. (20) svi iz Banjaluke, zbog sumnje da su zbog nesuglasica u saobraćaju napali i pretukli dvije osobe te oštetili njihovo vozilo „opel“.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da  sve se desilo 30. novembra u ulici Krajiških brigada.

- Nadležnoj policijskoj stanici tog dana oko 13.40 časova  oštećeno lice prijavilo je da su  njega i prijatelja napala četiri njemu nepoznata muškarca  nakon nesuglasica u saobraćaju u ulici Krajiških brigada. Kako je naveo u prijavi, osobe koje su ih napale izašle su iz automobila „folksvagen“, a potom napale njega i prijatelja te im nanijeli tjelesne povrede. Tom prilikom oštećen je i automobil „opel“ kojim je oštećeno lice upravljalo - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaje se da je oštećenima ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Kako su rekli u policiji, nakon prijave efikasnim radom identifikovani su prijavljeni napadači, koji su potom i uhapšeni.

-  D.S, L.Š, A.K. i V.D. su uhapšeni zbog osnova sumnje da su počinili krivična djela nasilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Osumnjičeno lice  D.S. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, i tom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge kokain u organizmu. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima-stoji u saopštenju policije ne navodeći detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana